Zwangerschapscursus
Baby massage
Draagconsulent

 Praktijk Sandra | Hoofdkade 5 | 9524 PK  Buinerveen | 06 241 349 72  | info@praktijksandra.nl

Praktijk Sandra

Zwangerschapscursus!!

De manier om het vertrouwen in jezelf te vergroten.

 

 

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!!

 

Een hele bijzondere periode in je leven.  Voor sommigen is het één en al genieten en voor  sommigen loopt het allemaal wat anders waardoor genieten soms wat op de achtergrond verdwijnt. Maar wat voor iedereen gelijk blijft is dat je gaat nadenken over de bevalling.

 

Een zwangerschapscursus is een uitstekende manier om je voor te bereiden op de bevalling.  Je kunt een zwangerschapscursus alleen of samen met je partner volgen.

 

 

 

 

Samen Bevallen

 

Is een zwangerschapscursus voor paren. Jullie bereiden je samen voor op de bevalling. Een zeer complete cursus. Samen weten jullie wat je te wachten staat en zijn opelkaar ingespeeld. Er is veel aandacht voor de rol van de partner.

 

Lees verder>>

 

Goed Voorbereid Bevallen

 

De zwangerschapscursus voor de vrouw alleen. Je goed voorbereiden op de bevalling en onderling met vrouwen van alles uitwisselen. Lees verder>>

 

Babymassage

 

Je bent net bevallen. Je wilt eigenlijk wel wat meer dan alleen zorgtaken met je baby. Dan is babymassage een mooie aanvulling. Masseren biedt een moment van rust, volledige aandacht en samen genieten. Lees verder>>